4 de gen. 2009

Ninou

Ja soms al 2009. Diuen que hi ha poc blogs catlans que durin mé' d'un any. Lo que podems dir des d'aquet blog è' que al cap d'un any ems-a costa molt més escriure. Pró 'xó depèn força de la vida de cadascú, è que sí?

Pró 'l començament d'aquet any volíems deixar una cosa clara: 'quet bloc no desapareixerà, volem fê'l durar perquè tota la vida necessitarems un puesto pr'ensenyar lo que descobrims de les llengues i dilectes i sobretot de la nostra estimada vall. 'Quet puesto, i que sigui per molts anys, ha de ser 'quet blog.

Volíems felicitar 'l Ninou a tothom i sobretot al blogaires, que 'ls hi desitgems que la seua feina d'escriure 'ls hi surti molt bé i que sigui per molts anys. Bon any nou, doncs!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

I que duri, que els blogs com aquest són molt necessaris.

llenguaddicta ha dit...

Per molts anys com a blogaire. És molt gratificant saber que al món hi ha qui té cura de les llengües minoritzades... Feliç Any 9!

ranveigwahab ha dit...

The T-Shirt is a Three-Piece T-Shirt from Watches - T-Shirt
The T-Shirt is a three-Piece titanium sheets T-Shirt from Watches. titanium teeth k9 Wear your T-Shirt and wear it titanium piercing jewelry on zinc oxide and titanium dioxide sunscreen a day to day, every day. titanium bong Made by Watches - Watches.